Jdi na obsah Jdi na menu

Bramboráky

Bramboráky - Doba přípravy: 1 hodinu

Počet porcí: 4 porce                                                        

Ingredience:

150 ml oleje

1 kg brambor

120 g hladké mouky

2 - 3 stroužky česneku

vejce, majoránka

sůl, 10 ml mléka

mletý černý pepř

      

Postup:

Recept Bramboráky - Už se smaží.Syrové brambory oškrábeme, omyjeme a nastrouháme. Strouhané brambory ochutíme solí a pepřem. Přidáme vejce, majoránku, podle potřeby mouku a mléko, aby těsto nebylo tuhé. Do tuku rozpáleného na pánvi klademe lžíci připravené bramborové směsi, kterou rozetřeme na placky a osmažíme po obou stranách dozlatova. Zlatavé bramboráky podáváme teplé nebo studené. Záleží, jak je máme rádi. Dobrou chuť.

 

 

Recept Bramboráky - Krásně osmažené z obou stran.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vít - Kopecký

10. 6. 2016 19:41

Super recept..určitě vyzkouším!!!

Pája Egerle - Re: Kopecký

12. 6. 2016 16:29

Dík :-)